Drojdierul Nea Costel, care obişnuieşte să se facă zi de zi matol la un birt de pe Str. Cuza Vodă din Bucureşti, a trecut recent printr-o dramă care cu greu poate fi povestită în cuvinte. Birtul în care bea de obicei a luat foc, făcându-l pe nea Costel să exclame cu amărăciune „dă-l în p... mea”.

nea costel carciuma flacari.jpg

Anchetatorii nu exclud să fie vorba de o răzbunare de la unul din clienții locului care nu a primit băutură pe caiet. Prima ipoteză avansată de experții ISU a fost că totul a pornit de la o țigară lăsată aprinsă de un drojdier, dar verificările ulterioare au scos la iveală că era atât de mult fum în cârciumă încât nu mai exista suficient oxigen care să întrețină o flacără aprinsă.

Surse din rândul anchetatorilor spun că localul, compus din trei mese și un aparat de păcănele era deținut de mafia siciliană. Până la renovarea clădirii, operație care presupune cumpărarea a trei mese de plastic noi, drojdierii din cartier vor trebui să bea la birtul de peste drum, care este deținut de mafia rusă și are patru mese și două aparate de păcănele. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 25.01.2017 19:45 Monden

National Cinematografic