Adevăraţii nonconformişti! Au apărut cocalarii hipsteri, care poartă şosetele peste şlapi

Ziua de 1 Mai a fost un adevărat spectacol al modei în pădurile din apropierea marilor oraşe! Pe lângă obişnuitele prezentări de sandale, maiouri cu plasă şi unghii lungi la degetul mic, curioşii au putut admira un trend neobişnuit: al cocalarilor hipsteri, care s-au plictisit să poarte şosetele în şlapi şi le poartă pe dinafara şlapilor.

“Tot ţăranul poartă şosete cu sandale! Noi, gherţoii cu ceva mai multă carte, trebuie să ne evidenţiem cumva, nu?”, întreabă Robert Acrişor, grătaragiu emancipat din pădurea Băneasa. “Am decis să punem la îndoială vechea tradiţie a cocalarilor schimbând ordinea articolelor de încălţăminte: mai întâi ne punem şlapii, pe urmă şosetele şi abia la sfârşit ţărâna de sub unghii.“

“Ciorapii peste şlapi sunt un fashion statement, fac parte din identitatea noastră. Prea ne-au umplut toţi ageamiii pădurea cu manele mainstream în timp ce noi ne chinuim să scotocim Soundcloud-ul după lăutari noi, de care n-a auzit încă nimeni. Chiar acum puneam un vinil cu una de jale de la Guţănbrand din Kurjokull, unul dintre cei mai obscuri manelişti islandezi!”, adaugă hipsterul cocalar.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
2 mai 2015 07:18
Citește mai mult despre: cocalari slapi sosete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult