Adevăratul doliu din muzică e că România nu mai participă la Eurovision, nu că a murit Prince

Lumea muzicală a fost puțin spre deloc afectată ieri de moartea unui anume Prince, dar azi e efectiv îngenuncheată de durere, după ce s-a anunțat că România nu mai dreptul să participe la Eurovision 2016. ”Sunt la fel de șocat ca în ziua n care am aflat că John Lennon a fost împușcat și a murit”, a reacționat Paul McCartney.

”E trist că o țară cu o tradiție atât de frumoasă nu mai are dreptul să participe la Eurovision”, a adăugat fostul membru Beatles. ”Superstaruri ca Mihai Trăistariu sau Cezar Ouatu apar o dată la 100 de ani, iar România a avut două astfel de supervedete în decurs de doar câțiva ani. Fabulos! E o zi cu adevărat tristă pentru industria muzicală.”

Nu e însă totul pierdut pentru România. Reprezentantul nostru, Ovidiu Anton, are un as în mânecă: el are o diplomă de chelner și are astfel șansă să fie în sala în care se va organiza Eurovisionul din acest an. ”Asta e, preferam că particip cu un microfon în mână, dar decât deloc e bine și cu o tavă cu băuturi și mâncare în mână”, s-a încurajat singur Ovidiu Anton.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 aprilie 2016 13:04
Citește mai mult despre: Eurovision Romania

Alte articole

Vezi mai mult