În plină pandemie, un erou misterios cucereşte inimile românilor! Pe reţelele sociale au început să circule zvonuri că un bărbat din Capitală continuă să facă duş zilnic, deşi nu a ieşit din casă de mai bine de trei săptămâni. Mii de admiratori şi admiratoare încearcă acum să-i afle identitatea, existând chiar şi propunerea să fie decorat cu Steaua României, cea mai înaltă distincţie a statului.

cartianu_face_dus.jpg

"Sincer, eu cred că e Grigore Cartianu. Probabil a rămas marcat când i-a spus Giovani Becali că pute. Şi eu m-aş spăla în fiecare zi dacă mi-ar zice Giovani că miros a transpiraţie", îşi dă cu părerea Marcu, 36 de ani, din Urlaţi.

"Probabil nu stă chiar tot timpul în casă. Mai coboară şi el să cumpere o pâine, un pachet de ţigări... Părerea mea e că e îndrăgostit de casieriţa de la Mega. Ah, ce poveste de dragoste frumoasă... Mi-ar plăcea să-mi găsesc şi eu un iubit care face duş în fiecare zi, izolare sau ne-izolare", spune Aurelia, 22 de ani, din Ştefăneşti.

Asociaţiile de locatari vor furniza autorităţilor detalii despre consumul de apă al fiecărui apartament, pentru a ajuta la identificarea şi premierea "celui mai curat om între oameni", cum a fost botezat bărbatul misterios.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 09.04.2020 07:35 Monden

National Cinematografic