Adevăratul erou! Un român încă face duș zilnic, deși stă în izolare

În plină pandemie, un erou misterios cucereşte inimile românilor! Pe reţelele sociale au început să circule zvonuri că un bărbat din Capitală continuă să facă duş zilnic, deşi nu a ieşit din casă de mai bine de trei săptămâni. Mii de admiratori şi admiratoare încearcă acum să-i afle identitatea, existând chiar şi propunerea să fie decorat cu Steaua României, cea mai înaltă distincţie a statului.

„Sincer, eu cred că e Grigore Cartianu. Probabil a rămas marcat când i-a spus Giovani Becali că pute. Şi eu m-aş spăla în fiecare zi dacă mi-ar zice Giovani că miros a transpiraţie”, îşi dă cu părerea Marcu, 36 de ani, din Urlaţi.

„Probabil nu stă chiar tot timpul în casă. Mai coboară şi el să cumpere o pâine, un pachet de ţigări… Părerea mea e că e îndrăgostit de casieriţa de la Mega. Ah, ce poveste de dragoste frumoasă… Mi-ar plăcea să-mi găsesc şi eu un iubit care face duş în fiecare zi, izolare sau ne-izolare”, spune Aurelia, 22 de ani, din Ştefăneşti.

Asociaţiile de locatari vor furniza autorităţilor detalii despre consumul de apă al fiecărui apartament, pentru a ajuta la identificarea şi premierea „celui mai curat om între oameni”, cum a fost botezat bărbatul misterios.

Scris de Vasile
9 aprilie 2020 05:04
Citește mai mult despre: izolare

Alte articole

Vezi mai mult