Adevărul despre centrele de tortură CIA. De fapt erau cinematografe unde rulau filme româneşti

Declarații incendiare făcute de un fost prizonier al Statelor Unite. Acesta susține că în timpul încarcerării sale, pentru o presupusă asociere cu o organizație teroristă musulmană, a fost torturat într-o clădire secretă a CIA din București. 

„Eram mai mulți, ne aduceau în fiecare dimineață într-o sală unde se difuzau doar filme românești. Am văzut filmul Selfie de mii de ori. 4,3,2 îl știu pe de rost, pot recita cu ochii închiși la orice oră toate replicile din Sieranevada”, spune Abdul Karim Jabbar, sirianul care a fost ținut în centrul de tortură. 

Acesta a dat detalii explicite pentru New Yor Post din timpul încarcerării sale. „Aveam un coleg care făcuse politehnica la București și înțelegea ce se spune în filmele alea. L-am găsit după trei zile, încercase să-și scoată ochii cu degetele și să și îi înfigă în urechi”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

18 aprilie 2017 12:09
Citește mai mult despre: filme romanesti tortura

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult