Adevărul despre moldovenii de la Carla’s Dreams! Nu-s pictați pe față, ci vineți de la băutură

În sfârșit, membrii trupei Carla’s Dreams au fost demascați! Un român vigilent a descoperit că aceștia nu sunt pictați pe față, așa cum toată lumea presupune, ci doar vineți de la băutură. ”Păi sunt veniți din Republica Moldova, normal că e de la băutură”, spune românul vigilent. ”Și chiar sunt surprins că nimeni nu și-a pus problema până acum că băieții arată cum arată de la băutură.”

”Ipoteza cât se poate de plauzibilă, având în vedere faptul că, așa cum toată lumea știe, frații noștri de peste Prut nu au voie să se ridice de la masă până nu se învinețesc de la băutură”, apreciază reputatul etnolog Decebal Popescu. ”Dacă intri pe la 3-4 dimineața într-un club din Chișinău sau Bălți, o să ai impresia că toți de-acolo sunt membri Carla’s Dreams. Dar nu, sunt moldoveni obișnuiți, învinețiți de la băutură.”

Dar poate cel mai bun argument că moldovenii de la Carla’s Dreams sunt vineți de la băutură este chiar muzica lor. ”Păi ar cânta niște oameni treji așa ceva?”, se întreabă retoric Decebal Popescu. ”Nu prea cred. Și, poate vă mai amintiți că au oprit de câteva ori niște concerte – s-a zis ba că era prea multă lume, ba că s-a aruncat cu bani în ei. Nu, au oprit concertele pentru că organizatorii nu le-au dat destulă băutură și riscau să rămână fără fața vineție.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
29 noiembrie 2016 16:50
Citește mai mult despre: betiv carla's dreams Moldova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult