Adevărul despre restaurantele amendate în weekend. Sancţiunile au fost date de un nenorocit vegan!

Adevărul iese mereu la iveală! Cu toții am fost panicați după ce am aflat că în weekend au fost amendate câteva restaurante foarte îndrăgite din București. Se pare însă că lucrurile stau cu totul altfel decât se aștepta lumea. Inspectorul Daniel David, un vegan odios angajat nu se știe cum la OPC, umblă prin oraş şi amendează bieţii patroni de restaurante doar pentru că urăște carnea și produsele de origine animală.

”A intrat în restaurant și a cerut o ciorbă de burtă vegetariană, frigărui vegane de miel și un ras-as-fur de vită fără vită. M-a amendat pentru că i-am adus smântână. Pe urmă că de ce țin carnea tocată lângă ouă. Că așa e rețeta de karışık pide, allahsiz vegan murdar! Pe urmă că de ce nu e tradus meniul pentru vegani. Să scriu câte calorii are lipia, dacă conține gluten, sau dacă în humus sunt alergeni. Am zis să spună la băiat să-i pună fără alergeni, dacă e el zgârcit”, susține patronul unui mare restaurant turcesc, amendat în weekend.

Dacă te uiţi în lista localurilor amendate, ipoteza se confirmă. Observi că au în comun un singur lucru: servesc în principal cărniţă, sub diverse forme, în general în şaorma, kebab, sau grătar.

Aversiunea veganului pentru astfel de restaurante a devenit evidentă când a amendat un restaurant care avea în meniu vită maturată, motivând că e veche, ca și cum noi oamenii normali le-am spune veganilor că n-ar trebui să mănânce kale ofilită: ”Ce treabă avem noi cu boala lor mintală, care îi face să creadă că omul poate digera celuloza?”, a declarat Marian Coltea, alt patron amendat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
31 mai 2016 11:05
Citește mai mult despre: amenda ANPC restaurant vegan

Alte articole

Vezi mai mult