Adevărul despre scandalul reclamei cu Turnul Chindiei: toți cei revoltați o au mai mică decât piticul

Până acum nimeni nu a găsit o explicație plauzibilă pentru care o parte din români sunt revoltați că o firmă a făcut reclamă pe Turnul Chindiei din Târgoviște în afară de faptul că sunt penibili. Acum a apărut, în sfârșit, o explicație extrem de plauzibilă care elucidează misterul care a ocupat mințile românilor aproape o zi întreagă. 

„Firma care a realizat reclama a blurat puța acelui pitic care sare de pe turn într-o găleată. Din păcate este destul de vizibil că acel pitic are o puță de dimensiune normală, cu mult peste cei 8-9 centimetri pe care îi au toți cei revoltați în frunte cu primarul orașului Târgoviște”, a declarat medicul Aristofan Manole, specialist în urologie la spitatul Floreasca din București. 

Din păcate firma care a realizat reclama precum și firma beneficiară vor trebui să plătească despăgubiri importante tuturor celor lezați de puța, chiar și blurată, a piticului. Pentru a primi despăgubirile, toți cei ofensați vor trebui să se prezinte la judecătoria de care aparțin cu o autentificare notarială din care reiese că au penisul foarte mic și, prin urmare, sunt afectați emoțional de prezentarea de penisuri de alte dimensiuni cum ar fi cea normală. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 iunie 2017 14:49
Citește mai mult despre: pitic reclama turnul chindiei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult