Concertul Metallica de anul viitor este sold-out dintr-un motiv cât se poate de simplu: toate biletele au fost cumpărate de Ion Țiriac. Binecunoscutul deținător de foarte mulți bani spune că avea chef sincer de-un concert live Metallica, însă nu să se și înghesuie cu toți săracii pentru asta.

metallica_live_concert.jpg ”Așa că decizia a venit firesc, am zis să cumpăr eu toate biletele, să stau singur pe stadion și să mă bucur de Metallica”, spune Ion Țiriac. ”Am o vârstă, bani mult prea mulți pentru a-i cheltui vreodată, așa că numai bine am cheltuit o parte din ei pentru concertul ăsta. Mai bine să-i dau pentru un concert Metallica decât să-i dau lui ăla micu’, Ion Ion, să-i dea pe droguri.”

Ion Țiriac nu-i uită însă pe românii care ar fi vrut să-și cumpere bilet la Metallica, dar nu mai au cum. Fire darnică, deținătorul de mulți bani spune că, după concert, va da un interviu în presă, în care să le povestească românilor cum a fost. ”L-aș fi filmat cu telefonul, dar eu nu am tangențe cu telefoanele astea noi, așa că românii vor trebui să se mulțumească cu ce le voi povesti eu despre concert”, a spus Ion Țiriac.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 01.10.2018 21:02 Monden

National Cinematografic