This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Anunțul realizatoarei Antena 3 privind încetarea emisiunii „La ordinea zilei” a stârnit rumoare printre analiștii media. Zvonurile o dădeau ca și plecată din trust la presiunea reprezentanților firmei de pază, epuizați de tabieturile Danei, care obișnuiește să-și facă încălzirea înainte de emisiuni rupând cu bătaia câțiva bodyguarzi. Alții vorbeau de o pedeapsă a directorului Mihai Gâdea, care ar fi prins-o furând porții generoase de căcat din fondurile de protocol ale postului.

dana_grecu_canapea.jpg Totuși, surse din interior afirmă „cu subiect și predicat”, cum semidoct le place să se exprime, că alta ar fi cauza. Plângând aproape ca o femeie, Dana Grecu le-a povestit apropiaților că de ceva timp se confruntă cu severe tulburări de erecție. La început, vedeta Antenei 3 a ascuns problemele, de frică să nu-și piardă sporul de virilitate de la salariu. O vreme, s-a mulțumit doar cu blegele erecții matinale, care oricum nu-i erau de nici un folos, emisiunea ei intrând pe post tocmai pe seară. Dar cum Traian Băsescu a cam dispărut din prim plan, problemele Danei Grecu s-au agravat galopant, tulburările devenind tot mai dese, iar erecțiile – tot mai rare.

În tot acest timp, colegii n-au rămas impasibili, încercând s-o ajute fiecare după puteri. Mircea Badea i-a oferit colecția personală de surprize Turbo – ediția „Curul lui Voiculescu”. Gâdea i-a făcut duplicat după cheia de la buda șefului lor suprem, ba chiar i l-a dat pe Mugur Ciuvică să-l facă femeia ei oricând vrea. Din păcate, nimic n-a funcționat, Dana Grecu fiind nevoită să se retragă din prime time în încercarea de a-și regăsi vânjoșenia, probabil într-un circuit pe la mai multe mănăstiri de călugări.

Scris de Harald | Monday, 20.11.2017 15:34 Monden

National Cinematografic