Adevărul din spatele retragerii din prime time: Dana Grecu, afectată de grave tulburări de erecție

Anunțul realizatoarei Antena 3 privind încetarea emisiunii „La ordinea zilei” a stârnit rumoare printre analiștii media. Zvonurile o dădeau ca și plecată din trust la presiunea reprezentanților firmei de pază, epuizați de tabieturile Danei, care obișnuiește să-și facă încălzirea înainte de emisiuni rupând cu bătaia câțiva bodyguarzi. Alții vorbeau de o pedeapsă a directorului Mihai Gâdea, care ar fi prins-o furând porții generoase de căcat din fondurile de protocol ale postului.

Totuși, surse din interior afirmă „cu subiect și predicat”, cum semidoct le place să se exprime, că alta ar fi cauza. Plângând aproape ca o femeie, Dana Grecu le-a povestit apropiaților că de ceva timp se confruntă cu severe tulburări de erecție. La început, vedeta Antenei 3 a ascuns problemele, de frică să nu-și piardă sporul de virilitate de la salariu. O vreme, s-a mulțumit doar cu blegele erecții matinale, care oricum nu-i erau de nici un folos, emisiunea ei intrând pe post tocmai pe seară. Dar cum Traian Băsescu a cam dispărut din prim plan, problemele Danei Grecu s-au agravat galopant, tulburările devenind tot mai dese, iar erecțiile – tot mai rare.

În tot acest timp, colegii n-au rămas impasibili, încercând s-o ajute fiecare după puteri. Mircea Badea i-a oferit colecția personală de surprize Turbo – ediția „Curul lui Voiculescu”. Gâdea i-a făcut duplicat după cheia de la buda șefului lor suprem, ba chiar i l-a dat pe Mugur Ciuvică să-l facă femeia ei oricând vrea. Din păcate, nimic n-a funcționat, Dana Grecu fiind nevoită să se retragă din prime time în încercarea de a-și regăsi vânjoșenia, probabil într-un circuit pe la mai multe mănăstiri de călugări.

Scris de Harald
20 noiembrie 2017 16:11
Citește mai mult despre: dana grecu

Alte articole

Vezi mai mult