Adi Copilul Minune poartă scutec în timpul concertelor

Adi Copilul Minune este invidiat de colegii lui manelişti nu doar pentru vocea şi banii pe care-i face, ci şi pentru modul în care se prezintă la concerte. Rivalii săi de scenă spun despre el că are o vezică uluitoare, care-i permite să cânte ore întregi la nunţi şi botezuri fără să meargă la toaletă. În spatele acestei „performanţe” se ascunde însă un detaliu pe care Adi l-a ţinut secret.

Florin Salam: „Adi e barosan, poate să duce un concert de câteva ore fără să meargă la toaletă. Dar cel mai mult îl ajută asta la nunţi şi boteze, că ia banu gros mai des. Eu mă mai duc la toaletă, timp în care pierd banu’. Adi stă de la început până la sfârşit şi rade tot banu la baştani. De aia îi poartă lui duşmanii pică.”

Acum, secretul lui Adi Copilul Minune a ieşit la iveală: nu din cauza vezicii merge el atât de rar la toaletă. Un manelist, că altfel nu avem cum să-i zicem, care a dorit să-şi păstreze anonimatul a declarat în exclusivitate pentru site-ul nostru că Adi poartă scutec întodeauna când are o cântare. „Nu se desparte niciodata de scutec. Are bacsuri întregi în portbagaj, să nu cumva să rămână fără. De aia nu merge el niciodată la toaletă”.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 aprilie 2010 14:17

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult