Adi Minune a ajuns în uterul soţiei după o partidă de sex: “M-am născut a doua oară”

Cunoscutul manelist Adrian Minune a trecut printr-o experienţă de neuitat, pe care nu mulţi au şansa să o trăiască într-o viaţă: s-a născut pentru a doua oară, de data aceasta mamă fiindu-i chiar soţia. Incidentul s-a produs în urma unei banale partide de sex. “Azi noapte, eram în toiul partidei anuale de sex. La un moment dat, am decis să mă urc peste el, să mai schimbăm poziţia, că atunci când stau întinsă pe spate, trebuie să se ridice pe vârfuri ca să ajungă la locul potrivit. După ce l-am recuperat din cusătura de la pilotă, l-am încălecat şi l-am absorbit cu totul”, povesteşte soţia manelistului.

Aceasta şi-a dat seama că Adi Minune e în ea, doar atunci când a auzit gălăgie din burtă. “Ajuns în uter, Adi a văzut întuneric şi a început să cânte, crezând că e într-un club de noapte. A compus pe loc o manea, «M-am născut a doua oară», fără să ştie unde e. Are o intuiţie fantastică”, mai spune doamna Minune.

Când şi-a dat seama ce-a făcut, femeia s-a dus de urgenţă la spital. “Mi-a fost şi ruşine să le spun doctorilor ce s-a întâmplat, le-am zis doar că sunt gravidă. Adi e şi acum la incubator, că are o greutate mult sub cea normală pentru un nou născut”, spune soţia cântăreţului.


Articol scris de Luchian Abel.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
30 iulie 2013 12:07

Alte articole

Vezi mai mult