Adi Minune, verdict crunt din partea medicilor: ”Nu mai crești!”

Oameni mici, probleme mari. După o radiografie pe masa de infanți a clinicii, medicii i-au dat lui Adi Minune o veste teribilă: artistul s-a oprit din creștere, deci copilăria lui s-a terminat la 1,3 m de la sol, dacă numărăm și tocurile. Cele mai mari probleme au fost în zona cervicală, gâtul artistului refuzând să apară inclusiv pe radiografii. Ca să stea cuminte, medicii i-au distras atenția cu o zdrăngănea.

Ca să suporte mai bine șocul veștii, Adi Minune a primit din partea medicilor o jucărie și o carte de colorat. Medicii i-au interzis lui Minune să mai încerce să se lungească singur prin metode artizanale, gen să stea atârnat în mâini cu un acordeon legat de picioare, pentru că aceste procedee îi fac mai mult rău.

Deși e o persoane de statură redusă, Adi Minune deține încă recordul pentru persoana care s-a oprit din creștere cel mai târziu. Românii își amintesc când artistul avea doar 18 cm, locuia într-o ciupercă scobită și cânta la o frunză. Statura mică aduce și avantaje. Adi Minune nu plătește niciodată taxe de parcare, pentru că poate trece cu mașinuța lui cu baterii pe sub orice barieră.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
27 martie 2019 08:24
Citește mai mult despre: adi minune înălțime

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult