Pesediștii nu se mulțumesc să interzică Uber și Taxify. Recent, ei au anunțat că pregătesc o nouă ordonanță de urgență, prin care vor să interzică HBO și Netflix, pe motiv că ar face concurență incorectă TVR-ului.

Game-of-Thrones-Season-8.png ”Trebuie să promovăm românii, nu toate prostiile din afară”, a spus Liviu Dragnea. ”De ce să ne fie rușine că suntem români? De ce să se uite românii la Daenerys, când o avem pe Marina Almășan? Sau de ce l-ai urmări pe Tyrion, când îl ai pe maestrul Ion Cristoiu, invitat la Ionuț Cristache? Să fie promovați românii noștri, nu străinii lor!”

”Românii dau bani pentru accesul la HBO, dar n-am văzut niciodată ca HBO să facă un serial despre români din acei bani”, a adăugat Dragnea. ”Din banii românilor să facă filme despre bunăstarea lor, despre cum li s-au mărit pensiile și salariile și le-a crescut nivelul de trai. Și filme cu probleme reale, cu cormorani, de exemplu, nu cu dragoni sau alte prostii.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 06.03.2019 13:06 Monden

National Cinematografic