Semnele că se pregăteşte o debarcare a guvernului PSD sunt tot mai vizibile! La doar câteva zile după ce Tudorel Toader i-a cerut lui Tudorel Toader eliberarea unui post de notar pentru Tudorel Toader, încă o figură marcantă a Executivului încearcă să-şi aranjeze o retragere onorabilă.

E vorba chiar de premierul Viorica Dăncilă, care l-ar fi întrebat pe regele Felipe al Spaniei dacă nu cumva mai are un loc de muncitor necalificat la cules căpşuni, la cărat saci sau măcar la mătură.

viorica_la_capsuni.jpg
“Nu pot confirma sau infirma zvonurile, ce vă pot spune e că am auzit-o pe doamna Dăncilă întrebând discret la telefon: senior rege, por favor tiene usted un trabajo en el campo de căpşunos? Asta era cu câteva zile înainte să plece”, a transmis o sursă din Palatul Victoria.

“Vizită oficială? Într-o vizită oficială nu te duci cu patru paporniţe de rafie. Eu cred că doamna prim ministru vrea să înceapă o viaţă nouă în diaspora. Rămâne de văzut dacă se p*şă Bădălău pe ea”, a declarat un angajat Wizzair, care i-a confiscat Vioricăi Dăncilă la îmbarcare câţiva litri de căpşunică în bidoane de Pepsi.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 06.09.2018 09:22 Monden

National Cinematografic