Semnele că se pregăteşte o debarcare a guvernului PSD sunt tot mai vizibile! La doar câteva zile după ce Tudorel Toader i-a cerut lui Tudorel Toader eliberarea unui post de notar pentru Tudorel Toader, încă o figură marcantă a Executivului încearcă să-şi aranjeze o retragere onorabilă.

E vorba chiar de premierul Viorica Dăncilă, care l-ar fi întrebat pe regele Felipe al Spaniei dacă nu cumva mai are un loc de muncitor necalificat la cules căpşuni, la cărat saci sau măcar la mătură.

viorica_la_capsuni.jpg
“Nu pot confirma sau infirma zvonurile, ce vă pot spune e că am auzit-o pe doamna Dăncilă întrebând discret la telefon: senior rege, por favor tiene usted un trabajo en el campo de căpşunos? Asta era cu câteva zile înainte să plece”, a transmis o sursă din Palatul Victoria.

“Vizită oficială? Într-o vizită oficială nu te duci cu patru paporniţe de rafie. Eu cred că doamna prim ministru vrea să înceapă o viaţă nouă în diaspora. Rămâne de văzut dacă se p*şă Bădălău pe ea”, a declarat un angajat Wizzair, care i-a confiscat Vioricăi Dăncilă la îmbarcare câţiva litri de căpşunică în bidoane de Pepsi.

Scris de Vasile | Thursday, 06.09.2018 09:22 Monden

National Cinematografic