Adio Guvern? Toader şi-a scos post de notar, iar Dăncilă l-a întrebat pe regele Spaniei dacă are ceva liber la căpşuni

Semnele că se pregăteşte o debarcare a guvernului PSD sunt tot mai vizibile! La doar câteva zile după ce Tudorel Toader i-a cerut lui Tudorel Toader eliberarea unui post de notar pentru Tudorel Toader, încă o figură marcantă a Executivului încearcă să-şi aranjeze o retragere onorabilă.

E vorba chiar de premierul Viorica Dăncilă, care l-ar fi întrebat pe regele Felipe al Spaniei dacă nu cumva mai are un loc de muncitor necalificat la cules căpşuni, la cărat saci sau măcar la mătură.

“Nu pot confirma sau infirma zvonurile, ce vă pot spune e că am auzit-o pe doamna Dăncilă întrebând discret la telefon: senior rege, por favor tiene usted un trabajo en el campo de căpşunos? Asta era cu câteva zile înainte să plece”, a transmis o sursă din Palatul Victoria.

“Vizită oficială? Într-o vizită oficială nu te duci cu patru paporniţe de rafie. Eu cred că doamna prim ministru vrea să înceapă o viaţă nouă în diaspora. Rămâne de văzut dacă se p*şă Bădălău pe ea”, a declarat un angajat Wizzair, care i-a confiscat Vioricăi Dăncilă la îmbarcare câţiva litri de căpşunică în bidoane de Pepsi.

Scris de Vasile
6 septembrie 2018 10:09
Citește mai mult despre: capsuni Dancila guvern Tudorel Toader

Alte articole

Vezi mai mult