Adio, igienă orală precară! A apărut sosul pentru șaorma cu aromă de pastă de dinți

Aflați pe ultimele locuri în Europa în ceea ce privește igiena orală, românii au găsit o soluție ingenioasă pentru a-și spăla imaginea proastă construită de-a lungul timpului: o șaormerie din București a introdus sosul de șaorma cu aromă de pastă de dinți.


„Deși suntem o simplă șaormerie, vrem să arătăm că ținem la sănătatea dentară a populației, fiind binecunoscut faptul că fără dinți e destul de greu să muști din șaorma. Sosul cu aromă de pastă de dinți are dublu efect: pe lângă faptul că este foarte gustos și răcoritor, el conține substanțe active ce îți protejează dinții în timp ce rumegi la de toate”, spune Decebal Habdulazi, patronul șaormeriei.

Efectele se văd deja, clienții șaormeriei fiind extrem de mulțumiți de inovatorul produs. „Înainte mă spălam pe dinți doar de ziua mea, că atunci trebuie să pup pe toată lumea și nu e frumos să-mi miroasă gura. De când cu noul sos, mă spăl chiar și de șase ori pe zi, fapt ce îmi permite să mă bucur de toate măselele”, a declarat un client, ștergându-și sosul de la gură cu mâneca și apoi lingând mâneca.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
30 martie 2017 12:43
Citește mai mult despre: igiena pasta de dinti saorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult