Ca de obicei, când vin liberalii, încep tăierile! Cel puţin aşa susţine propaganda PSD, potrivit căreia tot mai mulţi români au început să primească spam cu tăieri de penis, în locul măririlor de odinioară.

spam_micsorari_penis.jpg
Cei mai afectaţi sunt chiar funcţionarii statului, care se plictisesc la serviciu şi, implicit, se uită des în folderul cu spam. "De obicei primeam zilnic 10, 15 mailuri cu MĂREŞTE-ŢI CUCUL ACUM. De când a venit PNL-ul, abia dacă mai vin două măriri pe zi, restul sunt cu TAIE 25% DIN MĂTĂRÂNGĂ INSTANT. În ritmul ăsta o să ajung la 2 centimetri până la primăvară!", se plânge Marcel, angajat la Taxe şi Impozite.

"Ludovic Orban a promis că nu taie nimic, dar atunci cum vă explicaţi asta?", adaugă Vlăduţ, un alt cetăţean preocupat, deschizând un cont de mail plin cu titluri precum "Toceşte-ţi bărbăţia pe loc", "Uimeşte-o cu belengherul tău minuscul" şi "Află secretul penisurilor mici şi sfrijite".

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 15.11.2019 18:54 Monden

National Cinematografic