Adio, plaje virgine! Cristi Borcea a fost văzut la mare

Vadu, Corbu, Tuzla sau Zmeoaica. Toate aceste plaje urmează să-și piardă definitiv virginitatea în acest weekend, pentru că titanul sexului, Cristi Borcea, intenționează să-și petreacă un weekend pe litoral. În prezent pe plajele respective se dă cu lubrifiant, să nu le doară prea tare și Cristi Borcea e rugat să le ia încet.

”Chiar dacă pe Vadu și Corbu au fost atâția hipsteri, ele erau în continuare virgine, pentru că plajele le-au dat cu friendzone. Cu Cristi n-au nicio șansă, ăla se pune cu p… pe ele oricât ar protesta”, explică sexologul de plaje Decebal Popescu.

Pe plajele pe unde a mai fost Cristi Borcea se pot vedea găuri din loc în loc, ca și cum cineva ar fi înfipt o umbrelă sau un cocean de porumb, dar de fapt sunt un indiciu al fenomenalei potențe a lui Borcea. Singura șansă ar fi carantinarea totală a Dobrogei, dar având în vedere că Borcea a făcut sex cu propria lui judecătoare, care nu doar l-a achitat, dar i-a dat și bani, sunt șanse infime ca România să mai aibă ceva virgin cât timp poate Borcea să dea la buci.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
22 iulie 2020 15:55
Citește mai mult despre: borcea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult