Adio, plaje virgine! Cristi Borcea a fost văzut la mare

Vadu, Corbu, Tuzla sau Zmeoaica. Toate aceste plaje urmează să-și piardă definitiv virginitatea în acest weekend, pentru că titanul sexului, Cristi Borcea, intenționează să-și petreacă un weekend pe litoral. În prezent pe plajele respective se dă cu lubrifiant, să nu le doară prea tare și Cristi Borcea e rugat să le ia încet.

”Chiar dacă pe Vadu și Corbu au fost atâția hipsteri, ele erau în continuare virgine, pentru că plajele le-au dat cu friendzone. Cu Cristi n-au nicio șansă, ăla se pune cu p… pe ele oricât ar protesta”, explică sexologul de plaje Decebal Popescu.

Pe plajele pe unde a mai fost Cristi Borcea se pot vedea găuri din loc în loc, ca și cum cineva ar fi înfipt o umbrelă sau un cocean de porumb, dar de fapt sunt un indiciu al fenomenalei potențe a lui Borcea. Singura șansă ar fi carantinarea totală a Dobrogei, dar având în vedere că Borcea a făcut sex cu propria lui judecătoare, care nu doar l-a achitat, dar i-a dat și bani, sunt șanse infime ca România să mai aibă ceva virgin cât timp poate Borcea să dea la buci.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
22 iulie 2020 15:55
Citește mai mult despre: borcea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult