Credeai că îţi trebuie luni întregi de mers la sală ca să faci pătrăţele pe abdomen? Un alcoolic de 42 de ani din comuna Gogoşari, Giurgiu, a dovedit că toată povestea cu sportul e o mare păcăleală! După o ieşire la iarbă verde cu prietenii, acesta s-a ales cu nişte pătrăţele impecabil definite după ce a adormit cu burta pe grătarul încă fierbinte.

adormit_burta_gratar_patratele.jpg
“Mereu mă uitam la televizor, la culturiştii ăia cu ştaif. Mă gândeam că mi-ar plăcea să fiu şi eu ca ei, dar n-aş putea niciodată să muncesc atât”, recunoaşte Geani Popescu, alcoolicul cu pătrăţele. “Când colo, uitaţi-vă la mine. Am un abdomen ca al lui Schwarzenegger în vremurile bune, şi n-a trebuit decât să moţăi câteva minute!”

“E un vis împlinit, şi nici micii n-au fost răi. Vită-oaie”, precizează noul idol al femeilor din comună, încordându-şi ritmic, în acordurile ultimelor hituri ale lui Dani Mocanu, burta impunătoare cu urme de funingine şi seu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Sunday, 14.08.2016 12:52 Monden

National Cinematografic