Sătui de traficul exagerat de aglomerat, bucureștenii se întorc la vremurile de acum 200 de ani, când era obișnuit să mergi la serviciu călare pe un cal. Numai că în loc de cai, aceștia folosesc animale mult mai mari, capabile să transporte chiar și zece persoane: șobolanii de București.

23364805_10155155815231376_739811031_n.jpg
"Mi-a venit ideea să folosesc șobolani într-o dimineață când, alergând să prind troleibuzul, m-am ciocnit de un șobolan, am căzut pe spinarea lui, și dus am fost: am ajuns din Titan la Păcii în 20 de minute, coborând exact înainte ca șobolanul să intre în canalizarea din fața clădirii", spune Victor R.

"Eu mi-am vândut mașina, că oricum stătea pe loc în 90% din timp, și am investit în dresajul de șobolani. Am garajul plin cu șobolani de diverse mărimi, ba chiar am și niște șobolănei mai mici pentru copii, pe care i-am învățat să-i lase în fața grădiniței", spune și Andrei M.

Cu toate astea, rezolvarea unei probleme pare să fi creat alta nouă. "Din păcate, în ultima perioadă au început să se creeze ambuteiaje de șobolani, din cauza numărului mare de bucureșteni care aleg acest mijloc de transport, de aceea vom construi piste pentru șobolani pe toate arterele", au declarat surse din primărie.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Luchian | Wednesday, 08.11.2017 04:44 Monden

National Cinematografic