Adio, zăpadă! Cu banii de la Vodafone, ciobanul Ghiță a plecat cu tot cu oi în Bahamas

Imediat ce a aflat de la meteorologi că vin zăpezile, ciobanul Ghiță a decis că e cazul să se refugieze într-o zonă tropicală, unde e cald și bine. După ce s-a consultat cu cea mai răsărită dintre oile sale, Ghiță a ales Bahamasul, unde se află deja de vineri, alături de toate oile sale. ”Acolo unde iarna-i ca vara!”, a scris ciobanul Ghiță pa Facebook, în dreptul unei poze în care se lăfăia alături de oi pe plajă.

Evadarea în Bahamas nu a fost însă lipsită de peripeții pentru ciobanul Ghiță. Odată ajuns acolo, Ghiță a aflat cu stupoare că, deși a plătit în avans pentru servicii all inclusive, hotelul unde s-a cazat nu avea nici țarc special pentru oi, nici nutreț cu care să le hrănească. A reușit însă să comanda de pe internet, astfel că oile sale sunt acum sătule și satisfăcute.

Dacă în primele două nopți Ghiță a dormit afară, între oile sale, în cea de-a treia a reușit să se acomodeze și cu camera de hotel. ”Desigur, am ascuns sub pat niște căcăreze de la oi, să simt mirosul atât de drag mie, că altfel n-aș fi adormit în veci. Și am lăsat și geamul deschis, să aud oile de-afară”, le-a povestit simpaticul Ghiță fanilor de pe Facebook.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
26 ianuarie 2014 23:01

Alte articole

Vezi mai mult