Admirabil! Mircea Badea şi Mihai Gâdea au curăţat zăpada din jurul Antenelor doar cu limbile

Dacă alţii se plâng din cauza nămeţilor chiar şi cu lopata în mână, doi români au demonstrat că se poate la fel de bine deszăpezi şi cu puterea voinţei. Este vorba de Mircea Badea şi Mihai Gâdea, care au reşit să înlăture toată zăpadă din jurul sediului Antena 3 doar cu limbile lor atât de greu încercate de-a lungul timpului.

Cu nişte mişcări ale limbii prin care îi făceau invidioşi pe restul colegilor, cei doi moderatori Antena 3 efectiv au spulberat nămeţii de zăpadă. Din când în când, harnicii Badea şi Gâdea intrau în sediu, ca să-şi încălzească limbile între bucile lui Voiculescu, după care se întorceau cu puteri noi la deszăpezit.

„Evident, toate meritele pentru acţiunea noastră îi revin domnului profesor Voiculescu”, a ţinut să precizeze Mihai Gâdea la finalul intervenţiei. „Anii de practică intensă în folosirea limbii, care fără generozitatea cu care domnul Voiculescu ne-a pus fundul său la dispoziţie n-ar fi fost posibili, au făcut până la urmă diferenţa. Mulţumim, domnule profesor Voiculescu!”

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
31 ianuarie 2014 09:01

Alte articole

Vezi mai mult