Admirabil! Un bănăţean supradotat se poate lăuda 3 ore fără să se repete

România este de-a dreptul uimită de geniul unui bănăţean, care a reuşit să se laude singur preţ de 3 ore fără să se repete. Şi nu e deloc uşor să te remarci într-un astfel de domeniu în zona cu ce mai mulţi ţanţoşi pe m². Dealtfel, geniul din Banat a dat semne încă de mic că este un copil supradotat. Mama lui a povestit că primele lui cuvinte nu au fost „mama”, „tata” sau „papa”, ca în cazul altor copii, ci „Banatu-i fruncea!”.

De fiecare dată când începe să se laude în public, mii de curioşi se adună în jurul lui şi iau notiţe, în speranţa că vor reuşi şi ei să-şi crească considerabil timpul în care se pot lăuda fără să se repete. De la bănăţeni care se laudă 10 secunde până la cei care reuşesc asta câteva zeci de minute, toţi se înghesuie să fure meserie de la „regele Banatului”, cum este alintat de presa locală.

O altă superputere pe care o are bănăţeanul este aceea că poate să îi laude şi pe alţii, nu doar pe el, lucru de neimaginat pentru bănăţeanul de rând. Şi îi poate lăuda inclusiv pe cei care nu sunt bănăţeni, ceea ce face aptitudinea lui cu atât mai deosebită. Ba, într-un moment de neatenţie, a reuşit să-i laude inclusiv pe unguri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
20 iunie 2013 14:06

Alte articole

Vezi mai mult