Adolescentă ameninţată cu moartea pentru că nu a lăcrimat la ce a scris Tudor Chirilă pe Facebook

Utilizatorii de Facebook au taxat imediat lipsa halucinantă de sensibilitate a unei adolescente din Bucureşti, care a recunoscut pe propria pagină că nu a lăcrimat deloc când a citit postările lacrimogene ale lui Tudor Chirilă. În doar câteva ore, bestia fără inimă a primit zeci de mii de ameninţări cu moartea de la fanii artistului.

„Până şi îngerii se opresc din cântat când Tudor scrie ceva pe Facebook şi încep să plângă. Aşa apare ploaia. Numai o inimă de piatră nu ar fi mişcată de gândurile rupte din rai pe care le rosteşte acest inegalabil artist, acest OM pe care Dumnezeu ni l-a dăruit ca să-l iubim necondiţionat. Moarte curvei care n-a lăcrimat!”, a reacţionat Maria P., o fană înfocată a lui Tudor Chirilă.

Se pare că inima de piatră a adolescentei din Bucureşti l-a pus serios pe gânduri pe Tudor Chirilă. Acesta n-a ameninţat-o cu moartea, „pentru că sunt prea pur pentru aşa ceva”, dar a dat de înţeles că se gândeşte să renunţe la menirea lui pe Pământ. „Am inima sfâşiată! Bucăţi din ea se rup şi zboară, purtate pe aripi de îngeri, înspre o lume în care lacrimile sunt infinite. Poate e timpul ca gândurile mele să nu mai fâlfâie în această lume nerecunoscătoare.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 mai 2013 16:05

Alte articole

Vezi mai mult