Fostul premier al României Adrian Năstase a avertizat într-o scrisoare deschisă colegii de partid să nu fie așa sigur că Gang-Bang-ul n-a existat până nu află decizia definitivă. Acesta a făcut referire în special la declarațiile colegului său Șerban Nicolae. 

adrian_nastase_inchisoare.jpg

„Nu e niciodată prea târziu să descoperi că gang-bangul nu doar că a existat ci se mai întâmplă în continuare. Mi-aduc aminte în prima seară la Jilava, am auzit câteva șoapte, chicoteli, gâfâituri și, la final, chiar a fost explozie, nu glumă. Deci îl avertizez pe domnul Nicolae să nu vorbească pe presupuneri”, explică Adrian Năstase. 

Fostul lider al PSD spune că e bine ca în viață să fii deschis la experiențe noi, mai ales de bună voie, că altfel te leagă cu cureaua de pat și dau fără scuipat, la rece și cam ustură. În principiu cam asta ar fi părerea lui Adrian Năstase despre gang-bang și cere prudență când se discută despre un subiect atât de sensibil, cel puțin o zi-două după, când abia poți sta pe scaun. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 12.09.2018 16:46 Monden

National Cinematografic