Veşti proaste pentru fostul prim-ministru Adrian Năstase! În pragul sărbătorilor de iarnă, acesta a rămas fără coarne de ren pe maşină după ce Klaus Iohannis a decis să-i retragă decoraţiile.

coarne_nastase_decoratii.jpg

Pe lângă coarnele şi nasul montate pe maşină, fostul premier a rămas fără Steaua României, beculeţele de pe gard şi Moş Crăciunul de plastic atârnat de balconul vilei din Cornu.

"În plină iarnă, să-i retragi omului inclusiv decoraţiile de Crăciun, asta mi se pare un gest dictatorial. De unde să mai facă bietul om rost de coarne pentru maşină, că în perioada asta nu mai găseşti nicăieri. Ar trebui măcar să i le lase până după sărbători", spune un vecin.

Chiar şi cea mai îndrăgită decoraţie, erecţia căţelului din fotografiile devenite virale în urmă cu câţiva ani, riscă să-i fie confiscată lui Năstase în zilele care urmează, transmit surse apropiate familiei.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 11.12.2019 15:09 Monden

National Cinematografic