Adrian Ţuţu îi donează lui George Copos banii câştigaţi la „Românii au talent”

Marele câştigător al finalei concursului Românii au talent a uimit pe toată lumea cu atitudinea lui insolentă, de copil răsfăţat. Imediat ce a fost desemnat câştigător al marelui premiu de 120 de mii de euro, Adrian Ţuţu a mulţumit pentru aplauze după care a dat cu mucii-n fasole refuzând cecul care i se cuvenea. „Să fim înţeleşi, eu n-am nevoie de pomană de la nimeni. Eu nu sunt neam de traistă, ca unii din juriu”, a explicat el arătând către Mihai Petre.

„Mai bine sparg o ceapă pe genunchi, mănânc ceva sărat şi beau multă apă, decât să mă milogesc. Eu fac muzică de plăcere, aşa că îi dau toţi banii lui George Copos, doar să nu-l mai aud că se vaită.”

Marii învinşi ai concursului, soţii Emil şi Viorica Luca, au susţinut făţiş decizia câştigătorului, pe care îl consideră un om de o mare valoare. „Noi îl înţegem perfect pe Adrian. Noi suntem plătiţi la piruetă, aşa că nu avem probleme cu banii. Numai primele două sute de piruete le facem pentru bani, după care mai facem vreo două sute numai din suflet, pentru că aşa simţim.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
26 aprilie 2011 01:04

Alte articole

Vezi mai mult