Adriana Iliescu, detronată! Rămasă gravidă, Anda Adam va deveni cea mai bătrână mamă din România

Anda Adam doboară record după record! După ce bifat titlurile de ”cea mai bătrână vedetă care a pozat în Playboy”, ”cea mai dorită bunicuță în Vaslui” și ”cea mai bătrână mireasă”, Anda Adam va deveni în curând și cea mai bătrână mamă din România, detronând-o astfel pe Adrian Iliescu, care a devenit mamă la doar 66 de ani.

”Acest record nici măcar nu va rezista foarte mult”, a plusat Anda Adam. ”Am de gând să fac mai mulți copii, nu doar unu. Până la 100 de ani am tot timpul să rămân însărcinată de alte două-trei ori. Pentru că nu contează vârsta din buletin, ci cum te simți. Iar eu mă simt de parcă aș avea doar 70 de anișori. Hai, maxim 75!”

Anda Adam spune că ar vrea să nască în stațiunea ei de suflet, Băile Olănești. Pentru că își petrece concediile acolo încă din anii ’60, ea cunoaște absolut tot personalul medical din stațiune. ”Sunt oameni pe care mă pot baza, mai ales că pe mulți îi știu de când erau copii și-mi spuneau «tanti Anda»”, a povestit cântăreața.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
9 iulie 2015 02:07

Alte articole

Vezi mai mult