Află de la Neti Sandu ce zodii sunt predispuse la înzăpezire!

După o atentă analiză a influenței horoscopului asupra înzăpezirii globale, celebra specialistă în astrologie Neti Sandu a întocmit o astrogramă pentru perioada când astrele ne înzăpezesc cum vor ele. Intitulat „Ghidul nativului în diverse zodii pe timp de iarnă, inclusiv joia”, documentul conține informații foarte utile pentru cine are timp de pierdut cu așa ceva.

Conform astrogramei, cei mai expuși la înzăpezire sunt nativii în Berbec și în Balanță, ceea ce nici nu mai trebuie explicat pentru că e foarte evident. Pe de altă parte, spune Neti Sandu, dacă sunteţi Berbec sau Scorpion, atunci e bine să evitaţi drumurile lungi și închise din cauza zăpezii şi să petreceţi cât mai mult timp alături de familia sinistrată.

Taurii sunt ceva mai feriţi de zăpadă, însă nu te poți baza pe asta. Altfel este o perioadă foarte bună pentru ei, dacă au o lopată la îndemână. În plan profesional, Taurii sunt oarecum afectaţi de zăpadă, pentru că nu mereu ajung la serviciu din cauza nămeților de pe drum. Peștii și Fecioarele sunt singurele zodii neafectate de zăpadă, asta pentru că Jupiter a avut grijă de ei și i-a trimis în Spania, la căldură.

Scris de TNR
20 februarie 2012 09:02

Alte articole

Vezi mai mult