Mare bucurie în familia fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, după ce acesta anunțat că viața în Madagascar e atât de bună încât a reușit să rămână gravid cu doi gemeni. 

vivamazaregravid.jpg

„Așa pățești când o duci prea bine de la cocaină, femei și cock-tailuri pe plajă”, opinează specialiștii în obstetrică-ginecologie. De cealaltă parte, mai mulți analiști politici nu sunt convinși că este vorba de altceva decât de un alt tertip pentru a evita întoarcerea în România, unde încă este condamnat la pușcărie pentru furat.

„Domnul Mazăre a aflat că Elena Udrea nu mai poate fi extrădată, acum că a făcut un copil în Costa Rica, și a zis să facă și el același lucru. Cum a rămas însărcinat nu știm, dar știm că Madagascar e prin Africa, și-s mulți negri acolo, trageți și dumneavoastră concluziile”, a explicat analistul Sorin Dorin, prezent în emisiunea Deschide Lumea, alături de sociologul Barbu Dima și psihologul Mihai Iacob.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 21.09.2018 09:49 Monden

National Cinematografic