Aflat în arest la domiciliu, Dani Mocanu a trimis leul la magazin cu 50 lei în dinți

Dani Mocanu n-a avut încotro și a trebui să se adapteze la arestul la domiciliu în care a fost plasat. Iar prietenul lui cel mai de nădejde s-a dovedit a fi leul pe care Dani Mocanu îl crește în apartamentul său.

Manelistul îi agață o plasă de gât, îi pune 50 de lei în dinți și-l trimite la magazinul de la colț ca să-i cumpere țigări, semințe sau ce mai are el nevoie prin casă. Iar Leul se descurcă foarte bine.

„Spre deosebire de alți prieteni pe care i-am mai trimis după țigări, leul nu fură niciodată din rest, aduce totul înapoi. Ca să nu mai zic că uneori se întoarce și cu țigările, și cu toți banii pe care i i-am dat, nici nu știu cum reușește“, a povestit Dani Mocanu.

E însă un mic detaliu la care manelistul mai trebuie să lucreze. De câteva ori leul s-a întors de la cumpărături nu doar cu produsele pe care le voia Dani Mocanu, ci și cu niște degete. „Nu știu de la cine și de ce le-a luat, dar eu nu i-am cerut niciodată așa ceva. N-am ce face cu ele, așa că trebuie să-l dresez să renunța la obicei“, a spus Mocanu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 august 2022 08:46
Citește mai mult despre: dani mocanu leu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult