Aflat într-un local din Bucureşti, Bear Grylls a reuşit să supravieţuiască până a venit chelnerul

Cunoscutul supravieţuitor Bear Grylls s-a depăşit pe sine! Sosit împreună cu câţiva prieteni într-un restaurant din zona Herăstrău, acesta a reuşit să supravieţuiască până a venit chelnerul să-i ia comanda. Din păcate, comesenii săi nu au fost atât de descurcăreţi, sucombând din cauza inaniţiei şi a deshidratării după câteva zile.

Potrivit echipei de filmare, Bear Grylls nu ar fi primit din afara localului decât apă, sub forma unei sticle de 500 ml care i-a fost paraşutată dintr-un elicopter. În rest, până la sosirea ospătarului, acesta s-ar fi hrănit cu şerveţele şi frunzele unui ficus aflat în încăpere, folosind chiar şi o scobitoare pentru a prinde un păianjen care umbla pe sub masă. “N-a fost chiar delicios, dar până te bagă în seamă chelnerul, trebuie să obţii proteine de undeva!”, a comentat Grylls.

În prezent, martorii oculari spun că Bear Grylls ar fi comandat o ciorbă de văcuţă şi un şniţel şi şi-ar fi amenajat un adăpost dintr-o faţă de masă şi un cuier. “Estimez că o să am de aşteptat vreo trei luni. Mai vine şi iarna. Dacă scap cu viaţă, sunt tare!”, adaugă vedeta canalului Discovery.

Scris de Vasile
19 septembrie 2014 18:09
Citește mai mult despre: Bear Grylls mancare restaurant

Alte articole

Vezi mai mult