Aflat la mare, Victor Slav face bani de pe urma Biancăi, închiriind-o ca saltea gonflabilă

Pentru a scoate un ban în plus, Victor Slav a venit cu o idee profitabilă: o închiriază pe Bianca Drăguşanu ca saltea gonflabilă, pe plaja din Mamaia. “În vremurile astea de criză, trebuie să aduni de pe unde poţi, mai ales când ai niște cheltuieli la orizont. Cu banii pe care îi scoatem din închirierea Biancăi sperăm să ne plătim hotelul și ieșirile în club”, spune Victor Slav.

Logodnicul fostei iubite a lui Adrian Cristea a vorbit şi despre preţurile pe care le practică. “Tariful pentru adulţi este 1.000 de euro pe oră, asemănător cu cel perceput de Bianca pe uscat, iar copiii sub 14 ani plătesc doar jumătate. Există reduceri pentru bătrâni, dar numai dacă prezintă ultimul cupon de pensie. Studenţii nu au voie pe Bianca, pentru că fumează şi îşi sting ţigările pe ea, obligându-mă să o peticesc mereu”, explică Victor.

Noua afacere a cuplului nu a fost ferită de probleme. “Pentru că silicoanele Biancăi sunt detaşabile, le dăm voie copiilor să le scoată şi să se joace cu ele în apă. Ieri, un copil neatent a pierdut una din pungile cu silicon şi, din greşeală, a pus în loc o meduză, care a ciupit-o pe Bianca de interior, în drum spre hotel. Norocul meu a fost că am avut un kit anti-pană la îndemână”, povesteşte Victor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
2 august 2013 03:12
Citește mai mult despre: bianca dragusanu mamaia Victor Slav

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult