Agenţiile de turism se plâng de concurenţă neloială: DNA a trimis mai mulţi români în ţări exotice decât noi!

Încă un actor cu greutate se alătură războiului „penalilor” contra DNA! Recent, mai multe agenţii de turism importante au depus plângeri la Consiliul Concurenţei, acuzând DNA că a trimis nenumăraţi români în ţări exotice, luându-le touroperatorilor pâinea de la gură.

„E suficient să vă uitaţi pe facebook! Toţi gherţoii cu bani care-s la plajă în Costa Rica, Madagascar sau Brazilia spul că au ajuns acolo cu DNA-ul, când puteau să aleagă unul dintre pachetele noastre. O să ajungem să trimitem doar amărâţi în Grecia, Turcia, Olăneşti”, se plânge Bob Zelea, reprezentantul unei agenţii din Buzău.

„Dacă DNA-ul trimite în continuare oameni în vacanţă, ne facem şi noi parchet anticorupţie!”, adaugă şeful unei firme din Călăraşi.

Alţi câţiva patroni de agenţii de turism nu au putut răspunde, aflându-se ei înşişi în Costa Rica, Madagascar sau Brazilia cu DNA-ul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
17 martie 2018 09:03

Alte articole

Vezi mai mult