Aglomerația de pe plaja Eforie, desemnată cea mai mare orgie din lume!

Reprezentanții Guiness World Records tocmai au părăsit stațiunea Eforie Sud, după ce au acordat orașului diploma de record mondial pentru cea mai mare orgie, desfășurată în prezent pe plajă. Deși orgia încă nu s-a terminat și probabil va dura până pe la jumătatea lui august, cei de la Guiness spun că pot deja să acorde medalia, pentru că e greu de imaginat că undeva pe Terra va avea loc vreodată o orgie mai mare.

Orgia din Eforie este atât de înghesuită, că au trebuit să se uite cu lupa ca să constate că pe dedesubtul trupurilor arse de soare chiar se întâmplă acte perverse. Au fost cucerite mai multe recorduri. Ce se întâmplă acum în Eforie este și orgia cu cei mai mulți bătrâni, orgia cu cei mai mulți melteni, orgia în care s-au folosit cei mai mulți coceni de porumb fiert și prima orgie din lume în care se scuipă și semințe.

Orgia e atât de complexă, că are propriul canal pe Pornhub și are milioane de accesări, că acolo găsești absolut orice te interesează, de la interracial la step mother și step brother. Oamenii de la Guiness au remarcat și faptul că în Eforie avem și prima orgie mixtă, pentru că se întinde și pe uscat dar și în apă: ”Dacă ați vrut să atrageți atenția asupra schimbărilor climatice, cred că veți reuși”, a spus Hans Grossestick de la Guiness.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 iulie 2021 07:29
Citește mai mult despre: Eforie orgie plajă record

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult