Aglomerație în închisori! Din cauza înghesuielii, Mihai Gâdea a pupat în cur un alt deținut

De câte săptămâni postul de televiziune Antena 3 duce o campanie furibundă referitoare la condițiile din închisori dar puțini sunt cei care știu care este, cu adevărat, motivul pentru acest asalt. În spatele manipulărilor se află, ca de obicei, Mihai Gâdea care a fost victima unei întâmplări neplăcute când s-a dus să-l viziteze pe Dan Voiculescu în celulă.

„Acești oameni rămân oameni și când sunt în spatele gratiilor. M-am dus la domnul Voiculescu, o înghesuială de nu vedeai lumina soarelui și o mare de cururi. De emoție, dar și pentru că efectiv erau prea mulți, am pupat pe altcineva în cur”, povestește Mihai Gâdea drama prin care a trecut.

Acesta spune că și-a dat seama că nu este curul domnului Voiculescu atunci când omul de deasupra lui i-a spus „Mulțumesc, Mihai” nu „Mihăiță”, așa cum îl alintă șeful Intact. „Când mi-a spus Mircea Badea că i s-a întâmplat și lui, și nu o dată, am râs de el dar, uite, avea dreptate. A pățit-o și Adrian Ursu, dar la el se înțelege, că-și dă ochelarii jos când o face, să nu zgârie, și nu vede foarte bine”.

Scris de Eftimie
14 iulie 2016 16:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult