Aglomeraţie la vulcanizări. Piţipoancele trec la silicoanele de vară

Pentru o zi, centura s-a mutat în vulcanizări! Mii de pițipoance au lăsat pe ultima sută de metri trecerea la silicoanele de vară, și acum sunt buluc pe capul bieților oameni. În unele cazuri, șoferi veniți cu pană de cauciuc sunt nevoiți să aștepte până la două ore.

Decebal Popescu, numit de colegi ”Profesorul”, explică procedura: ”Nu doare, ăstea sunt obișnuite, multe și-au făcut ucenicia la Vaslui și acolo threesome înseamnă că ți se bagă și o coadă de topor pe undeva. Dar nu sunt eu ăla care să dea cu piatra. Sigur, le facem și un pic de anestezie, le dăm cu o rangă în cap”, susține Decebal Popescu, vulcanizator silicoane.

”Am avut ghinion. În fața mea era Oana Zăvoranu. Avea 16 silicoane. Avea silicoane și în labii! Nu vă spun la ce am asistat. S-a încăierat cu altele, aveau pungile cu silicoane de vară într-o sacoșă de rafie, și-au spart pungile, curgea silicon peste tot. Altele mai sărace îl adunau de pe jos și și-l injectau în bot, fără jenă, în fața oamenilor. Am trăit clipe de groază”, declară Victor T, martor ocular.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
24 iunie 2015 10:06

Alte articole

Vezi mai mult