Ai auzit de Johnny Weissmuller, dar ştiai că şi maimuţa din Tarzan era tot din Timişoara?

Românii au ştiut întotdeauna să se mândrească cu valorile noastre naţionale. Din păcate, unele din ele nu sunt promovate suficient, din cauza neglijenţei autorităţilor. De exemplu, aproape nimeni nu ştie că maimuţa Cheeta din Tarzan, partenera românului Johnny Weissmuller, era tot din Timişoara, unde locuia într-o vilă.

Plăcuţa minusculă de lângă intrarea în impozanta vilă cu turnuleţe a actriţei Cheeta Bambina Balauroiu abia dacă poate fi văzută de turişti, dezinteresul fiind general. Descendenţii actriţei, care locuiesc în vilă, sunt hărţuiţi mereu de poliţie, acuzaţi că atacă oamenii, că fură statui de bronz din parcuri, sau că ameninţă vecinii să le vândă apartamentele, fapte nedovedite.

Surse de la Hollywood spun că relaţiile între Weissmuller şi Cheeta nu erau tocmai cordiale. “Parcă nu erau amândoi români, nu ştiu, nu se înţelegeau. Bine, Cheeta era şi cam ciudată, fura din magazine, când era o ceartă arunca cu puii în oameni, cerşea prin tramvai şi, probabil v-aţi imaginat deja, puţea îngrozitor”, spune Michael Caine, actor american.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
21 iunie 2015 13:06

Alte articole

Vezi mai mult