Ai ratat ţepele de Black Friday? Mai ai o şansă! Încep ţepele de Crăciun

Veşti bune pentru românii care s-au trezit târziu de Black Friday şi n-au apucat să ia o ţeapă dureroasă direct în cel mai strâmt orificiu! Zeci de magazine din întreaga ţară dau startul reducerilor de Crăciun, ocazia perfectă să ne completăm portofoliul de ţepe încasate.

„Noul Smartofone PŢ11 costa în mod normal 15 milioane, prea scump pentru mine”, spune Decebal, student de 22 de ani care încă socoteşte în lei vechi. „Acum, însă, pot să-l iau cu 15 milioane, redus de la 30 de milioane! O ofertă chiar mai bună decât de Black Friday, când era 15 milioane, redus de la 22 de milioane!”

„Revoluţia Preţurilor, Insurecţia Preţurilor, Inchiziţia Preţurilor, Coaliţia Preţurilor, Insolenţa Preţurilor, wow! Aşa nişte sărbători îmbelşugate n-am mai văzut de ani de zile”, se bucură Marcel, 42 de ani, introducându-şi cu blândeţe în sfincter o ţeapă uriaşă din lemn de mesteacăn.

„Repede, să iau ţeapă acum, cu siguranţă sunt ultimele super-oferte din istorie”, exclamă Toni, 39 de ani, pasionat de shopping.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
11 decembrie 2019 13:06
Citește mai mult despre: teapa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult