Ai scandat în piaţă? Adu adeverinţă medicală că eşti răguşit şi primeşti 100 de Euro de la Soros!

Bucuria pe care ai trăit-o aseară în Piaţa Victoriei, când ai scandat alături de alţi 240.000 de români “Jos Guvernul”, “Demisia!” sau “Hoţii” nici nu o să se compare cu senzaţia de bine pe care o vei trăi diseară, dacă vii cu adeverinţă medicală că eşti răguşit de la scandări.

Oamenii lui Soros sunt pregătiţi să dea 100 de Euro, sau echivalentul în lei, tuturor românilor cu corzile vocale afectate de strigarea sloganelor contra mafioţilor din Guvern, dar să aibă o adeverinţă cu parafă de la medic.

Deja există zvonuri că la protestul de diseară vor veni şi mulţi pesedişti, care în aceste momente urlă şi ei, de frustrare că le pică guvernul de hoţi, pe care se bazau ca să le dea pensii şi alte avantaje nemuncite şi nemeritate.

Cei care au răguşit în mod cinstit, strigând „PSD Ciuma Roşie”, ştiu deja cum să ia banii: se merge la girafa de la Antipa, lângă care este un domn cu o căciulă din staniol, care le va da bani din sacoşă. Sfat: e frumos să-i spuneţi „toda”, adică „mulţumesc” în ebraică.

Scris de Ionut
6 februarie 2017 13:02

Alte articole

Vezi mai mult