Ai ură pe cineva? CTP poate fi închiriat cu ora pentru certuri și scandaluri

Diversificare pentru serviciile oferite de Cristian Tudor Popescu. Cunoscutul gânditor, supranumit și Veninul lui Dumnezeu, poate fi acum închiriat de oricine, cu ora, pentru evenimente, dar e evident că o asemenea armă nu poate fi folosită decât împotriva acelor oameni pe care ai boală.

”CTP e disponibil pentru certuri pe pământuri, pe moșteniri, pentru cei care au luat țeapă cu mașini de pe olx și vor să se răfuiască cu samsarii. Practit nu există domeniu în care CTP să nu poată scuipa niște încrâncenare și invectivă”, spune agentul lui CTP.

Pentru doar 300 de lei, îi poți lua cu tine pe CTP la ședința asociației de bloc și poți da jos președintele. CTP îl va ataca atât de dur, încât va demisiona și va anula și fondul de rulment.

Se preconizează că CTP va fi foarte căutat pentru ședințe cu părinții, sau pentru discuțiile cu mătușa antivaxxeră.

CTP a fost deja rezervat până în luna iunie și cei mai mulți clienți au solicitat modul hard, adică CTP se va dezlănțui la 100% din capacitatea lui de ură și scrâșnet, semn că societatea e foarte tensionată.

Unii clienți recunosc că l-au închiriat pe CTP ca să se certe în locul lor cu soția: ”Este o lașitate, dar dau 300 de lei și își mai consumă și ea energia cu un adversar redutabil. Echivalează cu 174 de certuri cu mine, deci se potolește și ea o perioadă”, spune Marian, un român care l-a închiriat pe CTP.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
1 februarie 2021 15:58
Citește mai mult despre: ceartă CTP scandal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult