Un bucureștean plecat pentru week-end la mare a trecut de la agonie la extaz. Abia ajuns pe litoral, acesta a descoperit cu amărăciune că și-a uitat labele acasă, labe fără de care sejurul lui practic n-ar mai avea sens. Dar, spre norocul lui, i-a venit o ideea genială: ”Băi, dar pot să-mi fac și singur două labe!”, a realizat bărbatul.

barbat_uituc_litoral.jpg Inițial el a rugat soția să-i facă și ea măcar o labă, că pe a doua și-a face el singur, dar a fost refuzat. Așa că, rămas fără alternativă, a decis să și le facă el pe amândouă. Prima labă a făcut-o imediat, într-un timp record, dar la a doua a muncit ceva mai mult, că nu i-a ieșit chiar atât de ușor pe cât își dorea. Dar, într-un final, omul se putea mândri cu două labe, motiv să se poată bucura de sejurul pe litoral.

”Nu eram eu până nu mi-am făcut cele două labe”, a povestit ulterior bucureșteanul. ”Imediat ce am ieșit din mașină și am realizat că am uitat labele, am devenit un car de nervi. Efectiv nu te mai puteai înțelege cu mine, atât eram de nervos! Însă după ce mi-am făcut două labe m-am relaxat total. Totul e bine și frumos acum. Serenity now!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 09.06.2018 02:03 Monden

National Cinematografic