Alarmă de incendiu în Monaco. Răduleasca a uitat zacusca pe foc

Criză în Monte Carlo! Sirenele au tulburat somnul bogaților din micul principat, şi singura maşină de pompieri a ţâşnit spre locul unde singura gospodină adevărată din Monaco provocase un incendiu devastator, în blocul de bătrâni în care locuiește. Biata femeie, lovită de o senilitate normală pentru vârsta ei, uitase oala cu zacuscă pe foc!

Spre deosebire de alte panarame de Dâmbovița, Mihaela Rădulescu n-a uitat de unde a plecat! Ea a dus tradiția conservelor de toamnă în Monte Carlo și chiar l-a sunat pe principele Albert de Monaco, să pună gogoșari împreună, dar povestea s-a terminat prost.

”Majestatea sa a înțeleg greșit, pentru că a venit la mine îmbrăcat doar într-un halat, cu o găleată de prezervative în mână”, povestește bătrâna Mihaela Rădulescu.

Mihaela spune că a ieșit dezbrăcată în balcon ca să atragă atenția pompierilor, dar vecinii spun că de fapt așa face zilnic, ca să ademenească clienții: ”Ni se face scârbă când o vedem, dar ce să facem? Are statut de refugiată aici, e ținută pe banii statului. Aș vrea ca țiganii ăștia să se întoarcă în România!”, a declarat Elisabeth Richelieu, ducesă din Monaco.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
15 septembrie 2016 09:19
Citește mai mult despre: Mihaela Radulescu Monaco zacusca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult