Alarmele de incendiu, scoase din malluri. Le tot apăsau bărbaţii sătui să-şi aştepte nevestele

În sfârşit, normele ISU devin mai îngăduitoare cu mallurile! De acum încolo, centrele comerciale nu vor mai fi obligate să deţină alarme de incendiu. Potrivit unor studii recente, acestea erau abuzate foarte des de bărbaţii sătui să îşi aştepte soţiile în faţa magazinelor de haine.

“Sigur, există un risc minuscul ca întreg mallul să fie cu adevărat în flăcări. Dar în 97% din cazuri, cel care a apăsat alarma era pur şi simplu sastisit să joace Candy Crush pe băncuţa din faţă de la Zara. Economia se duce de-a dura, chiar nu ne mai permitem să evacuăm tot mallul pentru fiecare amărât care nu e în stare să mai aştepte cinci minute”, a declarat Geani Marcel, responsabilul cu securitatea al unui mall din Sectorul 6 al Capitalei.

“Unii dintre ei, ca să nu fie traşi la răspundere că au apăsat aiurea pe buton, chiar dădeau foc la ceva înainte să tragă alarma”, adaugă gardianul mallului.

“Mi se pare corect. Am ajuns să depindem prea mult de tehnologie, şi iată ce feste ne poate juca. Dacă e incendiu, îl simţi, ce mama mă-sii”, a comentat o clientă în vârstă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 februarie 2024 05:44
Citește mai mult despre: alarma cumparaturi mall shopping

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult