Alături de Antena 3! Milioane de români și-au oferit fundurile ca să le fie pupate de Badea și Gâdea

Abia acum se poate spune că românii sunt cu adevărat alături de Antena 3. După ce câteva mii de români s-au arătat dispuși să le ofere casele lor celor de la Antena 3, ca să le folosească drept sediu, acum totul a luat amploare: milioane de români își oferă fundurile ca să le fie pupate de Badea, Gâdea, dar și alți anteniști care mor de dorul curului lui Voiculescu.

”Sediu, de bine, de rău, încă au, nu e o problemă. Cur de pupat, în schimb, nu mai au de când Voiculescu e în închisoare”, spune unul din milioanele de români care e alături de Antena 3. ”Chiar dacă sunt din Satu Mare, mă ofer să vin la București ori de câte ori e necvoie, ca să mă pupe cei de la Antena 3 în cur. Măcar atât să fac și eu, mi se pare un gest de solidaritate pe care orice român ar trebui să-l facă.”

Mihai Gâdea le-a mulțumit cu lacrimi în ochi milioanelor de români care și-au pus fundul la dispoziția Antenelor și i-a asigurat că gestul lor i-a mers direct la inimă. ”Voi pupa cât de multe pot”, a promis Gâdea. Badea a fost însă mult mai tranșant: ”Nu, mersi, eu sunt omul unui singur cur, cel al domnului profesor Voiculescu!”.

Scris de Calin
14 august 2014 15:08
Citește mai mult despre: antena 3 gadea Mircea Badea

Alte articole

Vezi mai mult