Medicii trag un semnal de alarmă și spun că o vindecare a lui Marcel Pavel ne-ar expune riscului ca acesta să se reapuce de cântat. Amenințarea este cu atât mai mare cu cât pacientul infectat cu Covid pare decis să cânte în continuare chiar dacă plămânii lui vor fi afectați iremediabil de virus.

marcel_pavel_cantand.jpg Medicii spun că situația asta le ridică o imensă problemă morală. ”Datoria noastră, ca medici, este să vindecăm orice persoană. Dar când știi că vindecarea acelei persoane va atrage o năpastă asupra comunității din care faci parte, cum ar trebui să reacționezi? Pui pacientul mai presus decât comunitatea? E oare corect să faci așa ceva?”, se întreabă medicii.

Păerile sunt, evident, împărțite. Totuși, domină medicii care sunt de părere că binele comunității este mai presus decât binele unui singur pacient. ”Marcel Pavel nu ar trebui să fie lăsat să iasă cu corzile vocale intacte din spital. Istoria nu ne va ierta niciodată dacă vom trimite această molimă înapoi în societate!”, spun cei mai raționali dintre medici.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 24.06.2020 15:28 Monden

National Cinematografic