Alertă! Dăncilă a ieșit din BNR cu un sac de bani și dă de băut în Centrul Vechi

Crazy Friday la BNR! Proaspăt angajata Viorica Dăncilă a sustras un sac mare cu bani din biroul guvernatorului și a ieșit în Centrul Vechi, unde dă de băut tuturor celor care doresc. ”În timpul săptămânii sunt Viorica Dăncilă, dar în weekend sunt Veo Dănchill!”, a strigat Dăncilă, care a și dansat pe mese la o terasă. Colegii au prevenit-o că n-ar trebui să iasă din sediu cu banii dar Dăncilă i-a pus la punct rapid: ”Poate vă dă afară pe voi, că v-ați angajat pe bune, dar eu sunt angajată prin intervenții”.

”Orice român îi e teamă să rămână fără bani. Eu am venit să rezolv această problemă”, a spus Dăncilă. Ca orice femeie, Dăncilă e și vanitoasă, așa că dă câte un teanc de bani oricui declară că îi stă bine părul, care însă pare ars de la vopsit, ca întotdeauna.

Banii, care par proaspăt tipăriți, sunt semnați chiar de Dăncilă, cu creionul, pentru că n-a vrut să afle Mugur Isărescu că i-a luat pe furiș din seif. Dăncilă i-a uimit pe chelneri lăsând bacșișuri de 200% și le-a spus că nu e problemă, că la BNR e plin de bani și poate să le aducă oricâți. Unii chiar i-au dat adresa și Dăncilă le-a promis că le va trimite câte un sac de bani prin curier, sau prin easybox.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
21 mai 2021 16:36
Citește mai mult despre: BNR Centrul Vechi Dăncilă terasă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult